Kategori

Meta

Category: Lirik lagu

Kondangan – Oma Scorr Lyrics Lirik

Iki cerito kesah wong mantu Wong jowo yo wong melayu Sedulure kabeh diundang tonggo-tonggone yo dikon rewang Chorus- Dino setu kito sinoman Dino minggu kito kondangan lepas mangan kito pamitan Nek salaman orak kosongan Kondangan (kondang mangan) 3x Nyewo khemah yo nyewo pinggan Kursi mejo kanggo jagongan khemah e gawe payungan Orak kenek panas orak [...]

Kepriye – Oma Scorr lyrics Lirik

lan seprene aku kok koyo ngene kabeh digawe rak dadi wae takon kabehe karo konco koncone tapi siji pun rak nguwehke lu sibune urepku kayo ngene ngalor ngidol okeh ngadohke melas didelok karo dulur dulure yo wes tak benki wae kepriye kang dadi koyo ngene kepriye kang urepku kere mok nyusahke kabeh konco koncone benke [...]

1 2 3 14
error: Content is protected !!