Kategori

Meta

Kepriye – Oma Scorr lyrics Lirik

lan seprene aku kok koyo ngene
kabeh digawe rak dadi wae
takon kabehe karo konco koncone
tapi siji pun rak nguwehke

lu sibune urepku kayo ngene
ngalor ngidol okeh ngadohke
melas didelok karo dulur dulure
yo wes tak benki wae

kepriye kang dadi koyo ngene
kepriye kang urepku kere
mok nyusahke kabeh konco koncone
benke aku koyo ngene

kepriye kang dadi koyo ngene
kepriye kang urepku kere
mok nyusahke kabeh konco koncone
benke aku koyo ngene

yo kepiye aku mok meker meker
eneng rejeki trimo wae
eneng rak eneng yo diusahake
ben urepku orak kere

-solo- https://www.nazneem.my

kepriye kang dadi koyo ngene
kepriye kang urepku kere
mok nyusahke kabeh konco koncone
benke aku koyo ngene

kepriye kang dadi koyo ngene
kepriye kang urepku kere
mok nyusahke kabeh konco koncone
benke aku koyo ngene

yo kepiye aku mok meker meker
eneng rejeki trimo wae
eneng rak eneng yo diusahake
ben urepku orak kere
ben urepku orak kere
ben urepku orak kere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!