Kategori

Meta

Puteri Ledang -Jowo tetap jowo

Lewonglah lewong kang mas
Lewonglah lewong megone yo mendung
Lewonglah lewong kang mas
Lewonglah lewong megone yo mendung
Sayang trenggeling kang mas
Alah Sayang trenggiling
Sayang trenggiling mbak yu
Omeo sisie

Putri ledang turun melayang
Iwak kutuk iwak lele
Matane ngantuk wetenge ngeleh
Sayang trenggeling kang mas
Alah Sayang trenggiling
Sayang trenggiling mbak yu
Omeo sisie

Putri ledang turun melayang
Godong pisang rowak rowek
Wong bujang alah turu dewek

 

Bapake kiyai kang mas
Bapake kiyai aneka yo santri
Bapake kiyai kang mas
Bapake kiyai aneka yo santri
Rupa rupane kang mas
Alah rupa rupane
Rupa rupane mbak yu
Anake mbok rondo

Putri ledang turun melayang
Ono kotak ora ono gambire
Turu ngeletak dak ono batire
Rupa rupane kang mas
Alah rupa rupane
Rupa rupane mbak yu
Anake mbok rondo

Putri ledang turun melayang
Kembang jarak kembang ja gong
Berani bawak berani tanggong

* Kembang jarak kembang ja gong
Berani bawak berani tanggong

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!