Author: Ahmadnazri


Iki cerito kesah wong mantu
Wong jowo yo wong melayu
Sedulure kabeh diundang
tonggo-tonggone yo dikon rewang

Chorus-

Dino setu kito sinoman
Dino minggu kito kondangan
lepas mangan kito pamitan
Nek salaman orak kosongan
Kondangan (kondang mangan) 3x

Nyewo khemah yo nyewo pinggan
Kursi mejo kanggo jagongan
khemah e gawe payungan
Orak kenek panas orak kenek udhan

Nek Sinoman ngirisi bawang
Rajang kacang ngonchek i kentang
ngirisi daging ngirisi ayam
Nek masak nang jero wajan

Godong pisang yo disuek i
Bungkus lemper yo bungkus koci
Dikukus yo digeneni
Wes mateng yo dicicipi

Nganten teko yo tengahari
Di arak yo dikompangi
Nek melaku yo ati-ati
Sitik-sitik yo diganggani

Dino Senin kerah-kerahan
Dino Sloso bayar sambutan
Iki dino pamane mantu
Tahun ngarep oleh putu

lan seprene aku kok koyo ngene
kabeh digawe rak dadi wae
takon kabehe karo konco koncone
tapi siji pun rak nguwehke

lu sibune urepku kayo ngene
ngalor ngidol okeh ngadohke
melas didelok karo dulur dulure
yo wes tak benki wae

kepriye kang dadi koyo ngene
kepriye kang urepku kere
mok nyusahke kabeh konco koncone
benke aku koyo ngene

kepriye kang dadi koyo ngene
kepriye kang urepku kere
mok nyusahke kabeh konco koncone
benke aku koyo ngene

yo kepiye aku mok meker meker
eneng rejeki trimo wae
eneng rak eneng yo diusahake
ben urepku orak kere

-solo- https://www.nazneem.my

kepriye kang dadi koyo ngene
kepriye kang urepku kere
mok nyusahke kabeh konco koncone
benke aku koyo ngene

kepriye kang dadi koyo ngene
kepriye kang urepku kere
mok nyusahke kabeh konco koncone
benke aku koyo ngene

yo kepiye aku mok meker meker
eneng rejeki trimo wae
eneng rak eneng yo diusahake
ben urepku orak kere
ben urepku orak kere
ben urepku orak kere

error: Content is protected !!